Geri Dön
Sınırlı sayıda üretilmiştir
Hatay Ufak Halhali Zeytini
Hatay yöresinde, yüzlerce yıllık ağaçlardan elde edilen Halhali zeytini, etli ve küçük çekirdekli yapısı, barındırdığı yağ oranıyla öne çıkıyor.
Ürünün Hikayesi ve Yapılışı
Bin yıllık bir tarihi olduğu tahmin edilen Halhali zeytini etli ve küçük çekirdekli yapısı ve barındırdığı yağ oranıyla öne çıkıyor.
Halhali zeytinleri, Hatay bölgesi ve çevresinde, yüzlerce yıllık ağaçlardan sonbahar aylarında toplanıyor. Uygun boydaki ufak zeytinler seçildikten sonra çiziliyor ve acılığından kurtulması için sık değiştirilen tuzlu suda bekletiliyor.
Her öğünde tüketebileceğiniz Halhali zeytinini, ufak boyu sebebiyle çerez olarak da keyifle yiyebilir; sumak sosu ve limon ile daha da lezzetlendirebilirsiniz.
Ürünün Yapılışı ile İlgili Fotoğraf ve Videolar
Akdeniz Bölgesi
Lezzetleri
Hatay
K.Maraş Acılı Tarhana Cipsi K.Maraş Fırınlanmış Tarhana Cipsi Amik Ovası Karakılçık Buğdayı Antakya Haşlama Peyniri
Ürünlerimiz geleneksel yöntemlerle sınırlı sayıda üretilebildiğinden
her dönem her mağazamızda bulunamayabilir.